Welkom bij Queen Love Beauty

Naast mijn passie voor make up biedt ik ook behandelingen aan. Hieronder een overzichtje van wat ik voor behandelingen ik aanbied. 

Brow styling

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geeplileerd/gewaxt en in vorm gebracht. 

Henna brows

Bij deze behandeling worden uw wenkbrauwen voorzien van een mooie kleur. Het voordeel van henna brows is dat de tint ook 5 tot 14 dagen op de huid zit en tot 6 weken in de haren van de wenkbrauwen blijft zitten. 

Brow lamination

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauw haren in vorm gebracht waarbij ze worden gelamineerd, dit is een permanentje voor de wenkbrauwen erg geschikt voor wenkbrauwen die alle kanten op willen groeien door ze te lamineren blijven ze in de vorm zitten. 

Lashlift

Tijdens de Lashlift behandeling worden de wimpers gekruld waardoor uw blik mooi open is doordat de wimpers worden gekruld lijken uw wimpers voller de Lash lift houdt 5 tot 8 weken afhankelijk van hoe snel uw wimpers groeien. 

Wimpers kleuren

Tijdens deze behandeling worden uw wimpers geverfd zodat u ook zonder mascara een mooie open blik krijgt. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met de Lash lift. 

Gellak

Tijdens deze behandeling worden uw nagels in vorm gevijld en voorzien van een gellak. U kunt kiezen uit ruim 30 kleuren binnen mijn assortiment. En wat is nou die manicure zonder die nail art ook daarvoor kunt u bij mij terecht 

Fiberlak (versteviging)

De fiber lak is uitermate geschikt voor wat zwakkere nagels of als je net iets meer stevigheid zoekt. Uiteraard krijg je over de fiber een mooie kleur gellak om het af te maken.

Visagie

Tijdens deze behandeling wordt u opgemaakt dit kan zijn voor een zakelijke bespreking, een feestelijke gelegenheid, uw bruiloft of dat te gekke halloween feest!

Naast visagie geef ik ook workshops dit is al vanaf 5 jaar dus ook voor een uurtje lekker make uppen tijdens een kinderfeestje kunt u me boeken. Maar ook voor dat gezellige avondje met vriendinnen. Voor meer info over een workshop kunt u mij een email sturen. 

Bij het maken van een afspraak bent u zich er bewust van dat afspraken die niet tijdig worden geannuleerd de kosten voor de geboekte behandeling in rekening worden gebracht!