Mijn allereerste blog... Pff lastig wel want ja wat ga je toch allemaal in dat blog schrijven.. 

Ik heb eigenlijk nog geen idee en denk dat ik gewoon maar begin met een stukje tikken en vertellen waar ik het zoiezo over wil gaan hebben. 

Mij lijkt het leuk om jullie mee te nemen  in mijn nieuwe avontuur het starten van mijn eigen onderneming. Zelf vindt ik het allemaal nog erg spannend als starter en daar ga je in de toekomstige blogs zeker dingen over lezen.

Ook vindt ik mental health een mooi interessant en belangrijk onderwerp. Waarom nou mental health?

Ik vind dit onderwerp erg belangrijk omdat er nog weinig openheid over is. Een baaldag is prima, maar wat als die baaldag verandert in een week, maand of langer?

Zelf heb ik al jaren lang last van depressie en omdat ik daar zelf nog steeds mee worstel de ene dag week of maand meer of minder als de ander zelf vindt ik dat er nog teveel taboe op dit onderwerp ligt en daarom wil ik het graag bespreekbaar wil maken. 

Wat zouden jullie graag lezen over deze onderwerpen of zou je juist iets anders willen lezen?

Laat het me weten in de reacties 😘

Sneakpeak 

Hi Beauty lovers!

 

Het is al een tijdje geleden dat ik mijn eerste blog schreef, de bedoeling is om elke week een blogje te schrijven maar helaas is me dat nog niet gelukt. 

Ik ben op het moment best wel druk met de webshop en alles wat daar omheen hangt. De webshop is niet het probleem daar moeten nog foto's aan worden toegevoegd en dan kan het online. Nee ik wou enveloppen met mijn eigen naam dus ik heb de stickers laten drukken en ben nu druk bezig alle logo's op de enveloppen te strijken en ben al super blij met hoe het eruit ziet. 

Het is wat werk om alles netjes en recht uit te knippen en plakken. Deze stickers moet je nog even goed met een pasje aanstrijken ik was en ben er nog wel eff zoet mee 😅

Ik hoop volgende week online te zijn met de wimpers! Ik vind het echt super spannend vooral omdat ik nog maar net ben begonnen en hoop dat de wimpers in de smaak vallen. Ik heb verschillende stijlen besteld waarvan ik dacht wauw die zou ik zelf willen dragen!

Ik heb vorige week wat mooie foto's gemaakt van de Selena wimpers met dank aan me lieve knappe vriendin Stephany. 

Ik vindt deze wimpers zo mooi zo heerlijk aanwezig! Wat vinden jullie van deze wimpers?