Luxury Custom Press On Nails

 

Ook nu de salons niet meer dicht zitten kan je altijd nog kiezen voor een Press On Set vooral als je druk bent en geen tijd vrij kan of wilt maken om een paar uur in de salon te zitten voor een verse set nagels, bovendien kan je deze nagels herbruiken en heb je eigenlijk met de tweede keer dragen al voordeel van je set, doordat je de Press on Nails zelf kunt plakken met gleutabs of met lijm die in de prepkit zitten bij je bestelling kun je snel en makkelijk wisselen! Wist je dat bij je bij aanschaf van 3 sets of meer korting krijgt!

De Custom Press On Nails zijn allemaal hand made en verstevigd, hierdoor zijn ze sterk genoeg om te kunnen herbruiken! 

Wil jij nou ook een gaaf setje custom made Press on Nails, dan kan je via het contactformulier onder aan de pagina je order bij me plaatsen!

Meet alvast je nagels op volgens onderstaande foto of bestel een pas setje (via contactformulier of instagram) zodat je zeker weet dat de nagels goed passen. Geef alvast je wensen door, we kijken dan samen naar de mogelijkheden. 

Bij je bestelling krijg je een prep kit bestaande uit:

  • Bufferblok 
  • Vijl
  • Alcohol pads 
  • Glue tabs
  • Nagel Lijm

Twijfel je nou heel erg met de maten of kom je er toch niet helemaal uit dan kan je een sizing kit bestellen van de nagel vorm die je graag wilt hebben. Voor nu nog te bestellen via het contactformulier (binnenkort op de webshop)

Wij zijn niet verantwoordelijk als er een set niet past. Klanten hebben de mogelijkheid om hun nagels zelf op te meten met of zonder sizing kit. Dit is een custom product en kan daarom niet worden geruild ook is een restitutie niet mogelijk. 

 

ORDER YOURS NOW

Je kan via het contactformulier of de WhatsApp knop hieronder jouw order doorgeven met maten en wensen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om je wensen verder te bespreken. 

 

Luxury Press on Nails