> NEW PRODUCT ALERT < 

Luxury Custom Press On Nails

 

Nu de salons langer dicht zitten zijn de press on nails een uitkomst om toch mooie verzorgde nagels te hebben. 

De Custom Press On Nails zijn allemaal hand made en verstevigd met een laagje acryl, hierdoor zijn ze stevig genoeg om te kunnen herbruiken! 

Wil jij nou ook een gaaf setje custom made Press on Nails, dan kan je via het contactformulier onder aan de pagina je order bij me plaatsen!

Meet alvast je nagels op volgens onderstaande foto of bestel een pas setje (via contactformulier of instagram) zodat je zeker weet dat de nagels goed passen. Geef alvast je wensen door we kijken dan samen naar de mogelijkheden en je wensen. 

Bij je bestelling krijg je een prep kit 

  • Bufferblok
  • Vijl
  • Alcohol pads 
  • Glue tabs
  • Lijm

Twijfel je nou heel erg met de maten of kom je er toch niet helemaal uit dan kan je een sizing kit bestellen van de nagel vorm die je graag wilt hebben. Voor nu nog te bestellen via het contactformulier (binnenkort op de webshop) 

Wij zijn niet verantwoordelijk als er een set niet past. Klanten hebben de mogelijkheid om hun nagels zelf op te meten met of zonder sizing kit. Dit is een custom product en kan daarom niet worden geruild ook is een restitutie niet mogelijk. 

 

ORDER YOURS NOW

Je kan via het contactformulier of de WhatsApp knop hieronder jouw order doorgeven met maten en wensen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om je wensen verder te bespreken. 

 

Luxury Press on Nails