Lash review

Hier weer een nieuwe review, deze liet wel even op zich wachten maar daar is ie eindelijk! 

Ik heb een tijdje geleden wat nieuwe wimpers aangeschaft van een vers nieuw bedrijfje Lashes by Linnie.

Zoals ik al zei is het nog een heel vers en nieuwe lash brand, ik mag graag kleine ondernemers en beginnende brands helpen voor zover dit mogelijk is natuurlijk! 

Wel spannend, zouden ze ook echt mooi zijn, wordt ik niet weer bij de neus genomen.. Helaas krijg je daar vaker mee te maken als beauty account dat ze een mooie aanbieding doen en uiteindelijk krijg je een duurbetaalde prul binnen. 

Gelukkig was dit niet het geval ๐Ÿ˜ en kreeg ik binnen 3 dagen mijn bestelling binnen, super blij en vol spanning ging ik de wimpers bekijken. 

 

Op de foto zijn ze mooi zichtbaar en kan je goed zien dat ze heerlijk fluffy zijn. 

Dit zijn de mink lashes in de style Leah (foto hierboven) dat ze binnenkwamen hadden ze wel een kleine trim nodig zodat de wimpers goed op mijn ooglid passen, zelf knip ik bijna altijd mijn wimpers bij vaak is de band langer als mijn oog ๐Ÿ˜… ook zijn dit vrij lange en dramatische wimpers voor mij erg geschikt voor make up looks op Instagram.

Voor dagelijks gebruik zijn ze mij persoonlijk iets te heftig en denk dat dit vooral door de lengte komt. Gelukkig komt er binnenkort een nieuwe lijn faux mink lashes aan die iets korter zullen zijn.

Ook heb ik de style Lilly aangeschaft (hieronder op de foto) dat zijn faux mink lashes. Deze wimpers zijn minder dramatisch en ogen natuurlijker, ook deze moest ik even trimmen voor ze goed zaten. Je kan op de foto goed zien dat dit een wat minder heftige wimper is als je van lange wimpers houdt is dit wel echt een winner! 

Conclusie van deze review! 

Erg tevreden met de wimpers, mooie verpakking (wie houdt nou niet van glitter๐Ÿ˜) ze zijn herbruikbaar ongeveer 25 keer als je netjes en schoon bent met je wimpers en last but not least ze komen van een super lieve meid!

Linnie als je dit leest je bent een toppertje!!

Bestellen doe je door op de link hieronder te klikken


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.