Revolution pro lippie review

Hi beauty's 

Hier weer een nieuwe review! Deze keer heb ik een lipstick voor de review!

Zelf ben ik enorm fan van lipstick en heb inmiddels een mooie collectie kleurtjes.

Zelf vindt ik het merk Revolution echt een fijn merk ze hebben echt een mega collectie die blijft uitbreiden met mooie fijne en betaalbare producten. 

Deze lippenstift is echt super mooi! Dat ik hem zag was ik eigenlijk meteen om 😅

Eerder was ik niet zo van de roze kleurtjes en ging ik meteen voor de rood tinten.

Nu heb ik toch echt liefde voor rose tinten vooral samen met een mooie lipliner en evt een beetje gloss.

Jullie zijn vast benieuwd hoe die er nou uit ziet en geloof me deze stelt je niet teleur ik was opslag verliefd en wist dat deze knapperd in mijn collectie moest! 

Kijk nou wat een schitterend exemplaar letterlijk en figuurlijk. De kleur vindt ik echt een barbie kleur en die glitters zijn echt super mooi.

Wat ik vooral fijn vindt is dat de lippenstift fijn smeert en de tint lang mooi blijft op mijn lippen zonder te moeten bijstiften. De lippenstift heeft niet alleen van de buitenkant mooie glittertjes, ook als je hem opsmeert geeft de lippenstift mooie glitter en een beetje een parelmoer glansje af.

Ik draag er ook een lipliner bij zodat niet alles gaat uitlopen de lipliner heb ik gekocht bij de Hema. Ook heb ik een klein beetje glos op het midden van mijn lippen gedept om mijn lip look af te maken.

Hoe vinden jullie dat het geworden is en wat draag jij het liefst op je lippen, of draag je het liefst lekker niks laat het me weten in de reacties ik ben benieuwd! 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.