Bananas

Hi Beauty lovers, 

Daar was ik weer! Deze keer een review over haar producten.

Een tijdje geleden liep ik door de Action en zoals altijd kon ik het niet laten om ook nog even door de winkel te gluren wat er nog meer voor "handigs" ligt 😅

Zo kwam ik deze shampoo en haarmasker tegen. Normaal gesproken hou ik me bij mijn eigen merk omdat ik weet dat dat goed gaat met mijn haar.

Toch liet ik me verleiden want die knal gele verpakking was wel heel vrolijk en ohhh wat rook het lekker, voor het geld hoeft ik het ook niet te laten dus hup in de mand erbij en gauw naar de kassa. 

Eenmaal thuis ging ik eens goed bekijken wat er allemaal in zat. Wow aloë Vera juice als dat niet goed is voor je dan weet ik het niet meer. Ik heb niet meer verder gekeken en huppelde vrolijk achter de kinderen aan naar boven om onder de douche te springen voor ons dagelijkse waterballet. 

De kinderen helemaal enthousiast want die vielen ook meteen voor de geur en de aantrekkelijke verpakking. 

Vol goede moed stonden we lekker ons haren te wassen de shampoo ruikt heerlijk en schuimt heel fijn in plaats van conditioner deden wij er een haarmasker achter aan en de oeeeees en aaaaahhhs waren duidelijk hoorbaar.

Ik laat mijn haar altijd aan de lucht drogen dus het was even wachten op resultaat.. Mijn verwachting van de shampoo en het haarmasker was dat ik heerlijk zacht glimmend verzorgd haar kreeg...

Helaas was dit niet het geval... Mijn haar was super super super super droog niet overdreven trouwens en ik leek wel op een ontplofte kip. Als andere mensen gaan vragen wat er met je haar is terwijl je het vast draagt betekend dat niets goeds mijn haar sprong alle kanten uit echt vreselijk. Om het weer normaal te krijgen heb ik mijn haar 2 weken lang met volgesmeerd met een haar serum van showtime (binnenkort een review over) dit heb ik 2 weken dagelijks in mijn haar gesmeerd zodat het nog ergens op leek.

Hier nog even de ingrediënten (zie foto) 

Voor mij is dit echt een hele wijze les geweest haal nooit meer zomaar haar spullen 😂 want anders loop je met ontploft haar, helaas heb ik geen foto genomen van mijn ontplofte haar en om nou opnieuw me haar hiermee te wassen voor de foto ging me net iets te ver. 

Ze hebben van deze lijn ook nog conditioner handcrème en bad fizzers, mijn advies lekker laten liggen!!!

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik niet te spreken over deze shampoo en het haarmasker en beveel hem ook niet aan!! 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.